Proiecte finalizate 2016

Sfântul Apostol Andrei – Ocrotitorul studenţilor ASCOR Galati

Find cel care ne poartă de grijă ca un iubitor patron spiritual, Sfântul Apostol Andrei, ne determină an de an, în zilele premergătoare prăznuirii sale dar şi în ziua hramului său, să organizăm numeroase acţiuni, spunem noi, foarte frumoase, atât pentru noi, pentru prieteni de la alte filiale ce doresc să ne fie alături, dar mai ales, pentru semenii noştri.

În acest an, programul a debutat în seara zilei de vineri, 28 noiembrie, cu o întâlnire duhovnicească, organizată în cadrul Capelei Studenţeşti ASCOR, din Campusul Universitar şi s-a încheiat în seara zilei de 30 noiembrie, tot în cadrul aceleiaşi capele, în duh de rugăciune.

Aici, în prezenţa a foarte mulţi studenţi, membrii ASCOR, s-au citit rugăciunile de seară, Acatistul Sfântului Apostol Andrei, împreună cu doi delegaţi ai Arhiepiscopiei Dunării de Jos, p.c. pr. Daniel Popa şi p.c. pr. Gabriel Pandele, după care a avut loc un dialog duhovnicesc pe tema „Sfântul Apostol Andrei – ocrotitorul studenţilor”, iar la final organizându-se o agapă la care au participat toţi cei prezenţi.

Capela ASCOR a Studenţilor a devenit aşadar neîncăpătoare, lucru care ne-a bucurat foarte mult, mai ales că în aces an, Capela a suferit modernizări şi reamenajări, apreciate mult de cei prezenţi.

Ambele evenimente au decurs deosebit de frumos, pe un ton linistit, duhovnicesc, aducând tuturor, pace şi mult folos. 

 

 

Calendar

 

Citate ortodoxe