Proiecte finalizate 2017

Activităţi sportive săptămânale organizate de ASCOR Galaţi

Odată cu începerea noului an universitar, ASCOR Galaţi şi-a reluat programul activităţilor recreative şi sportive, organizate pentru membrii şi simpatizanţi săi.

Astfel, în grila de programe săptămânale pe care ASCOR Galaţi o organizează, fiecare seară de joi este rezervată meciurilor de volei.

Acestea au loc în cadrul Sălii de Sport „Pușkin” a Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, graţie ajutorului oferit de dl. prof. dr. Ploeşteanu Constantin, decan al Facultăţii.

Responsabilul ASCOR Galaţi pentru acest proiect, este Alexandru Dănilă, student al Facultăţii de Litere, Limbi Străine, anul III.

Aşa cum era de aşteptat, tot mai mulţi studenți sunt prezenţi de fiecare dată la această întâlnire, venind pregătiţi şi echipaţi.

Fără a simți pic de oboseală, timp de două ore, echipe de studenţi joacă într-una, fără a lăsa deloc mingea din mână, încurajate fiind și de ceilalți membri ASCOR de pe margine, care vin pentru susținere și voie bună.

Mulțumim domnului decan pentru sprijin, dar şi tuturor studenţilor prezenţi, pentru participare și pentru energia de care dau dovadă, invitându-i permanent să fie prezenţi în serile de joi.

 

 

Calendar

 

Citate ortodoxe