Proiecte finalizate 2011

Tabară Naţională la Viziru

Anul acesta, in perioada 04-15 august, cu binecuvantarea IPS dr. Casian Craciun, Arhiepiscpul Dunarii de Jos, la initiativa parintelui paroh din Comuna Viziru, Jud, Braila, ASCOR Galati a reinceput un vechi proiect si foarte drag multor tineri, anume Taberele Nationale de la Viziru.

Aceste tabere se organizau cu mai multi ani in urma, la nivel national si strangeau extrem de multi tineri studenti, interesati sa invete sa cante muzica psaltica.

Anul acesta, proiectul de la Viziru s-a numit: Tabara Nationala de Creatie de la Viziru si a constat in organizarea de cursuri de muzica psaltica, in participarea la slujbe zilnice dar si intr-o scoala de vara organizata cu si pentru copii din comuna. La aceasta scoala, tinerii studenti veniti de la diverse filiale ASCOR din tara, au gandit si organizat diverse jocuri cu copiii, actiuni interactive, educative si recreative, pliate, toate acestea pe Tema anului 2011: “Taina Sfantului Botez si a Sfintei Cununii”.

Tabara si proiectul in sine a inregistrat un mare success si asteptam cu nerabdare sa il organizam si in vara anului 2012 pentru a relua cumva traditia care s-a pierdut o buna perioada de timp.

 

Calendar