Proiecte finalizate 2013

Sesiunea II - Proiectului „The Way”. Dumnezeu – Sfanta Treime: Iubitorul de oameni

Si in aceasta saptamana a continuat proiectul demarat de ASCOR „Calea Mantuirii” – „The Way”, cu Sesiunea a II a, avandu-i ca invitati, pe de o parte, prin intermediul inregistrarii video pe Pr. Prof. Demetrios Bathrellos – preot slujitor al Catedralei Ortodoxe Grecesti „Sf. Sofia” – Londra, iar pe de alta parte, pe Pr. Lucian Petroaia – Vicar Administrativ al Arhiepiscopiei Dunarii de Jos din Galati.

De aceasta data tinerii au fost in numar mai mare si s-au dovedit a fi din ce in ce mai incantati si multumiti.

Acest lucru ne bucura teribil de mult dar ne si dovedeste faptul ca aceste sesiuni isi ating scopul iar tinerii duc vestea despre cuvintele pe care le aud despre Dumnezeu, ca Iubitorul suprem al nostru, al tuturor oamenilor.

Pr. Lucian Petroaia, a moderat extrem de frumos intalnirea, a explicat cum nu se putea mai bine, pe intelesul tuturor, ceea ce pr. Bathrellos a surprins, vis-a-vis de tema Sfintei Treimi, o tema deosebit de greu de inteles, chiar si pentru teologii experimentati.

S-au nascut multe intrebari, comentarii, tinerii fiind foarte dornici de a afla raspunsurile bisericii, la mahnirile, incercarile si tentatiile lor.

Va asteptam cu drag si saptamana viitoare, la Sesiunea a III a.

 

Calendar