Proiecte finalizate 2013

Congresul National ASCOR, Bucuresti 22-24 nov 2013

Ca in fiecare an, in perioada 22-24 noiembrie, toate filialele ASCOR din tara se intalnesc la Bucuresti, alaturi de cele ale LTCOR, in cadrul Consfatuirilor Nationale.

Acest Congres National este unul extrem de important pentru noi, datorita faptului ca fiecare filiala prezinta atat rezumatul activitatilor realizate pe parcursul unui an intreg, cat si problemele cu care se confrunta, probleme la care poate unii au gasit deja rezolvare si deci ne ajuta sa ne cunoastem mai bine unii pe altii, sa gasim solutii pentru problemele noastre si sa ne apropiem mai mult.

Pe langa latura administrativa, Congresul a avut si una duhovniceasca, datorita faptului ca atat presedintii filialelor ASCOR si LTCOR, cat si ceilalti reprezentanti ce i-au insotit, au participat la slujbele de seara impreuna, in Paraclisul Seminarului Teologic, dar si la slujba Sfintei Liturghii, in cadrul Bisericii Studentilor (Bis. Rusa), locul unde se aduna membrii ASCOR Bucuresti, alaturi de parintele Vasie Gavrila, duhovnicul lor, un parinte extrem de bland, de cald si de grijuliu fata de tot ce inseamna activitate cu si pentru tineri.

Anul acesta, au fost prezente un numar de 16 de filiale ASCOR si 3 filiale LTCOR, fiecare fiind reprezentata de un numar de 3 membri.Acestia au fost cazati in cadrul Seminarului Teologic Bucuresti, loc unde s-au desfasurat si sedintele Consfatuirii si s-a servit si masa.

Gazda, ca in fiecare an, ASCOR Bucuresti, au organizat extrem de bine evenimentul si s-au gandit la toate detaliile organizatorice, pentru cei aproximativ 70 de studenti si tineri prezenti.

Pe ordinea de zi s-a aflat:

- Modificarea statutului ASCOR,
- Modificarea statutului LTCOR,
- Infiintarea unor filiale LTCOR,
- Semnalarea unor probleme cu care se confrunta anumite filiale si modul in care acestea pot fi rezolvate, etc.

Tot in cadrul Congresului s-a hotarat si filiala care va fi gazda pentru anul 2014 a Intrunirii Consultative, aceasta fiind Galati.

Pe toata durata Consfatuirii au fost prezenti alaturi de studenti si i-au ghidat, dl. Constantin Andrei – delegatul Prea Fericirii Sale, Inspector pentru probleme cu tineretul in cadrul Arhiepiscopiei Bucurestilor si pr. Vasile Gavrila – duhovnic ASCOR Bucuresti.

Multumim reprezentantilor ASCOR si LTCOR pentru bucuria de a ne fi intalnit in aceasta toamna inca o data si speram sa ne revedem cu bine la anul cu mai multe activitati, mai multi membrii si mai putine probleme.

Multumim in mod special si gazdelor pentru tot efortul si buna organizare.

Consiliu
de conducere
  • Președinte:
   Codruț Mirică
  • Vice Președinte:
   Mihai Jalbă
  • Vice Președinte:
   Florentina Radu
  • Secretar:
   Florentina Simona Atanasiu
  • Secretar:
   Ana Maria Șoga
  • Consilier:
   Nicolae Păun
Sedii
ascor galati
 • Birou Administrativ
  in cadrul Centrului Eparhial
 • Capela Studenților
  Campusul Univ. A.I.Cuza
  Căminul H
 • Centru Activitați Culturale
  Cămin LSG, mansarda
 • Atelier de Creatie
  Campusul Univ. A.I.Cuza
  Cămin A, demisol
 • Atelier de Pictura
  Campusul Univ. A.I.Cuza
  Cămin A, demisol

Calendar