Proiecte finalizate 2014

Campania ASCOR “De Craciun toti copiii sunt veseli” a ajuns la final

Sub sloganul: “De Craciun toti copiii sunt veseli”, şi anul acesta de Crăciun, ASCOR Galaţi a desfăşurat o amplă Campanie de într-ajutorare a familiilor defavorizate cu mulţi copii, ce trăiesc în condiţii deficile, în cartierul Fileşti. 

Astăzi, Campania a ajuns la final, iar tinerii de la ASCOR au centralizat toate darurile donate, urmând ca mâine, la finalul slujbei Sfintei Liturghii oficiate în Biserica parohiei Fileşti, după ce copiii celor 25 de familii nevoiaşe, vor susţine un mic Spectacol de Crăciun, în faţa credincioşilor prezenţi, sub îndrumarea echipei de voluntari ASCOR, cu toţii să primească daruri, constând în cozonaci, alimente specifice Crăciunului, alimente neperisabile, fructe, dulciuri, etc.

 

Din experienţa anilor trecuţi, la acest eveniment, bucuria, atât a copiilor, a părinţilor lor, cât şi a credincioşilor, va fi una extrem de mare, vor fi emoţii şi lacrimi, atât la auzul colindelor cântate de copilaşi dar si la primirea darurilor.

 

Multumim din suflet tuturor acelora care ne-au fost alături pe parcursul acestei campanii şi îi rugăm să ne fie alături şi pentru viitor.

 

Calendar